Ce inseamna produs reconditionat/refurbished?

Toate produsele Refurbished comercializate pe site-ul www.Vilia.ro beneficiaza acum de un Termen de Garantie de 24 de Luni.
In afara de produse noi, firma noastra comercializeaza si produse refurbished.
Ce inseamna produs reconditionat / refurbished?
Produsele care vor ajunge produse refurbished (reconditionate/resigilate) sunt produse NOI, ce provin din surplusuri de stocuri, capete de stocuri sau produse ce au fost deschise pentru a fi expuse la un moment dat in showroom-uri in diverse magazine din Europa.
Reconditionarea acestor produse presupune 3 etape:

Etape reconditionare:

1. Se verifica daca produsele functioneaza corespunzator.
2. Produsele sunt cosmetizate.
3. Ultima etapa presupune ambalarea produselor in ambalajele lor originale sau in ambalaje generice (atunci cand cutia originala a produsului este prea deteriorata pentru a mai putea fi refolosita).
 
Garantia oferita de noi pentru produsele reconditionate / refurbished este de 2 ani.
 
Produsele pentru care nu se specifica in descriere ca sunt produse reconditionate sunt produse noi si au garantie de 2 ani.
Pozele produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare. Produsele finale pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

 

Important: Unele ambalaje sunt ambalaje promotionale si pot indica prezenta unor accesorii gratuite, in plus fata de cele continute de produsul descris la rubrica DETALII, din dreptul fiecarui produs. Aceste promotii nu mai sunt valabile, drept urmare, accesoriile prezentate pe ambalaj ca fiind gratuite si in plus fata de modelul de baza lipsesc si nu fac parte din produsul vandut de VILIA.RO.
Important: Produselor le pot lipsi unele accesorii si pot avea mici defecte de ordin estetic, care nu afecteaza functionalitatea acestora.(ex: perii pentru curatarea diverselor componente ale produselor, curele de agatat, etc).
ATENTIE ! PRODUSUL ESTE LIVRAT CU UN ADAPTOR PENTRU PRIZA ELECTRICA 220V (UK-EU). ESTE OBLIGATORIE UTILIZAREA ACESTUI ADAPTOR. ORICE INTERVENTIE ASUPRA CABLULUI ORIGINAL DE ALIMENTARE LA TENSIUNE ELECTRICA DUCE LA PIERDEREA GARANTIEI !